06 207 646 05 info@josvandenhurk.nl

FlightScope & SAM Puttlab

Jos van den Hurk PGA Holland A Professional geeft les op golfbaan De Schoot in Sint-Oedenrode met de nieuwste hulpmiddelen. Voor het putten maakt Golfschool Jos van den Hurk gebruik van de SAM Puttlab en voor de swing maken wij gebruik van de FlightScope. Voor de algemene lichaamshouding maakt Golfschool Jos van den Hurk gebruik van een videoanalyse.

Dit alles gebeurt in een overdekte en eventueel afgesloten lescabine. Aan de voorkant van de cabine wordt met max. 2 mensen aan de slag gewerkt, achterin de cabine kan het putten met 2 personen worden getraind.

FlightScope

FlightScope is een analysesysteem bestaande uit o.a. een radar en een iPad. De radar controleert zeer nauwkeurig de afstand, snelheid, hoogte en spin van de bal, stand van het blad en zwaaibaan. Resultaten worden realtime zichtbaar op de iPad, en kunnen desgewenst naar u worden gemaild. Dit is ideaal voor het maken van een afstandtabel voor de hele set, of het aanmeten van nieuwe clubs.

SAM Puttlab

SAM Puttlab is eveneens een analysesysteem om uw putt-techniek te verbeteren. Als u in de beginstand gaat staan, controleert het systeem uw bladstand en shaft-positie. In de beweging analysteert het de bladstand, zwaaibaan en tempo.

Wilt U graag wat meer informatie?

Vul hieronder uw gegevens en U krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.