06 207 646 05 info@josvandenhurk.nl

Jos van den Hurk

Opgegroeid in Helmond en ontwikkelde als kind een grote liefde voor sport. Dit kwam vooral tot uiting in voetbal en tennis, en na de middelbare school besloot hij zich volledig op het tennis te richten en begon aan de lerarenopleiding op het CIOS in Sittard.

In het 2e jaar van deze opleiding kwam hij voor het eerst in aanraking met de golfsport: hij kreeg wekelijks les op Henri Chapelle van Eric der Kinderen. Jos was meteen verliefd op het spelletje.

Na de sportopleiding bleef Jos fanatiek golfen en zag kans om, in combinatie met tennisles geven, te trainen op golfclub Princenbosch onder leiding van Gerard Ottevanger en Cees Adams.
In 2001 begon hij met de golfacademie en sloot deze succesvol af met een stage op golfbaan De Schoot bij golfschool Cees Adams. Na 17 jaar fijn met Cees te hebben samen gewerkt start Jos begin 2018 zijn eigen golfschool op golfbaan De schoot.

In 2012 heeft hij zijn A diploma gehaald en naast de jaarlijkse bijscholing speelt hij zelf ook nog wedstrijden op het PGA Holland circuit. Om zo met veel enthousiasme en passie zijn leerlingen zich verder te laten ontwikkelen.